top of page

Edifice Honda Racing Limited Edition

Casio’s horlogemerk EDIFICE bestaat twintig jaar.

Ter ere van deze bijzondere mijlpaal brengt het merk in samenwerking met Honda Racing een strak nieuw horloge uit: een limited edition van de ECB-10. (beperkt leverbaar, wordt verwacht in mei 2020)

Wie enigszins thuis is in de racewereld, weet dat de kleuren van de Honda F1-crews rood en zwart zijn.

En je raadt het al: dit zijn ook precies de kleuren van het limited-edition-horloge. Het zwart komt terug in de wijzerplaat en kast van het horloge, die bovendien gemaakt zijn van carbon, een lichtgewicht materiaal dat ook veel gebruikt wordt in de motorsport. Het HondaRacing-logo is uitgevoerd in rood, net als de echt lederen band en de ‘20’ op de bezel die verwijst naar het twintigste jubileum van EDIFICE.

Eenzelfde verwijzing vind je terug op de achterkant van de kast: een gegraveerd ‘20th Anniversary EDIFICE’ logo. Voor een nog luxere uitstraling is het horloge afgewerkt met gouden details: het EDIFICE logo, de binnenste rand van de bezel en de wijzers van de kleinere ingelegde wijzerplaten springen er daardoor extra uit.


En de features? Die zijn gebaseerd op die van de ECB-10. Ze werden ontwikkeld in samenspraak met het Scuderia AlphaTauri Formula One-team, waarvan Casio EDIFICE ook enthousiast sponsor is.
De verpakking kan natuurlijk niet achterblijven: de doos is uitgevoerd in chic rood en net als het horloge zelf bedrukt met het Honda Racing-logo.

Honda Racing maakt deel uit van de motorsportactiviteiten van Honda Motor Company die over heel de wereld plaatsvinden.

Het nieuwe horloge is al de derde samenwerking tussen Honda Racing en EDIFICE en dat is niet voor niets: beide merken zijn opgericht in Japan en delen een passie voor technologische ontwikkeling.

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page