top of page

Edifice Scuderia Alpha Tauri


Ede, 14 september 2020 — Casio Computer Co., Ltd. lanceert nieuwe modellen binnen zijn EDIFICE-lijn van hoogwaardige metalen chronograaf-horloges op basis van het Speed and Intelligence-concept. De nieuwe EQB-1100AT- en ECB-20AT-horloges zijn ontwikkeld in samenwerking met het Formule 1-team Scuderia AlphaTauri, dat onlangs de Italiaanse Grand Prix won.


Casio is sinds 2016 de officiële partner van het Scuderia Toro Rosso-team. Het team veranderde dit seizoen zijn naam in Scuderia AlphaTauri. De EQB-1100AT- en ECB-20AT-modellen zijn de eerste die gelanceerd worden sinds de naamsverandering. De wijzerplaten zijn voorzien van een marineblauw en wit kleurenschema met gradaties, volgens de teamkleuren van het Scuderia AlphaTauri-team. Het marineblauw van het team is exact hetzelfde als de merkleur van de EDIFICE-lijn. De ECB-20AT heeft een marineblauwe kast en horlogeband. Beide modellen hebben een inscriptie van het teamlogo op de wijzerplaat, de achterzijde van de kast en de horlogeband. Het design weerspiegelt de kijk op de wereld van Scuderia AlphaTauri.


De EQB-1100AT heeft een slanke kast van 9,6 mm en een achthoekige glasrand in combinatie met carbon, een materiaal dat veel gebruikt wordt in de motorsport. Het horloge kan de tijd in twee steden tegelijk weergeven. De ECB-20AT is gebaseerd op het nieuwe ECB-20 model en is uitgerust met een Schedule Timer, en een lederen horlogeband met het teamlogo. Beide modellen zijn voorzien van krasvast saffierglas, stevig genoeg voor teammonteurs om te gebruiken in de paddock en de pits. De horloges passen ook automatisch de tijd aan wanneer ze gekoppeld worden aan een smartphone met behulp van een speciale app. Beide modellen zijn voorzien van het teamlogo op de wijzerplaat, de achterkant van de kast en de horlogeband. De horloges zijn zeer speciale samenwerkingsmodellen die teamleden ondersteunen die over de hele wereld reizen en hun activiteiten tot op de minuut moeten plannen.
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page