Collection_Ruesch-logo.png

Brüder Nowotny, opgericht in 1881, is een familiebedrijf onder leiding van de vierde en vijfde generatie - Friedrich Ruesch, Meester Goudsmid, en Cornelia Gruber-Ruesch, GIA Diamonds Graduate. Als de grootste producent van trouwringen in Oostenrijk zijn wij er trots op dat wij onder de merknaam Collection Ruesch aan de gespecialiseerde detailhandel leveren, ook aan de wereld buiten Europa.

Bruiloftsringen en partnerringen worden op het bedrijfsterrein in Wenen gemaakt van hoogwaardig goud en platina legeringen. Elk jaar werken ontwerpers en goudsmeden met de nieuwste technologieën om meer dan 100 nieuwe modellen trouwringen met sublieme ontwerpen te creëren die passen bij de tijdgeest. Alle ringen zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitscriteria en zijn aan de binnenkant van de ring voorzien van ons bedrijfsmerk. Vanwege het unieke karakter van onze modellen vragen wij voor hen modelbescherming aan. Wij richten ons altijd op de wensen van de klant, wat betekent dat wij ook een groot aantal echt individuele ringcreaties produceren.

Laat u inspireren door onze collecties en duik in onze unieke wereld van droomhuwelijksringen!

verkrijgbaar-in-ede-emmen.png

Deze afbeeldingen geven een kleine indruk van onze zeer uitgebreide collectie relatieringen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, ringen in goud, staal of titanium. Met briljant of zonder en in verschillende vormen en kleuren.

Voor elke budget en elke smaak is er wel iets te vinden in onze enorme collectie.

Kom gerust vrijblijvend langs, een afspraak is niet nodig

Heb je direct al; een vraag? neem dan vrijblijvend contact met ons op.