top of page
Collection_Ruesch-logo.png

De Collection Ruesch trouwringen collectie is bij Twinkle Juweliers in Ede en Emmen verkrijgbaar

Brüder Nowotny, opgericht in 1881, is een familiebedrijf onder leiding van de vierde en vijfde generatie - Friedrich Ruesch, Meester Goudsmid, en Cornelia Gruber-Ruesch, GIA Diamonds Graduate. Als de grootste producent van trouwringen in Oostenrijk zijn wij er trots op dat wij onder de merknaam Collection Ruesch aan de gespecialiseerde detailhandel leveren, ook aan de wereld buiten Europa.

Bruiloftsringen en partnerringen worden op het bedrijfsterrein in Wenen gemaakt van hoogwaardig goud en platina legeringen. Elk jaar werken ontwerpers en goudsmeden met de nieuwste technologieën om meer dan 100 nieuwe modellen trouwringen met sublieme ontwerpen te creëren die passen bij de tijdgeest. Alle ringen zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitscriteria en zijn aan de binnenkant van de ring voorzien van ons bedrijfsmerk. Vanwege het unieke karakter van onze modellen vragen wij voor hen modelbescherming aan. Wij richten ons altijd op de wensen van de klant, wat betekent dat wij ook een groot aantal echt individuele ringcreaties produceren.

Laat u inspireren door onze collecties en duik in onze unieke wereld van droomhuwelijksringen!

Deze afbeeldingen geven een kleine indruk van deze collectie.

Je kunt op deze website niet online bestellen, maar we helpen je graag persoonlijk in onze winkel bij het maken van een keuze. 

Bezoek Twinkle Juwelier in Emmen of bel 0591-649717

 

Bekijk de trouwringen collectie van Twinkle Juwelier Ede op de webshop

bottom of page